Klik hier voor de Nederlandstalige versie Click here for English version

PM Software Development home page
PM Software Development Products
MatStream Order information
MatStream support pages
Search PM Software Development site
MatStream Online Help
MatStream Frequently Asked Questions
Contact PM Software Development
Free download MatStream

Newsletter

 

 

Product Data Management logo

PM Software Development is de ontwerper van MatStream.
Product Informatie Management Systeem voor een Windows omgeving.


Wat is het idee van MatStream?
CreŽer een product groep in Product Information Center (PIC). Product Information Center is de Product Information Manager (PIM) in MatStream. Voeg hier de productgegevens, eigenschappen en leverancier gegevens. Koppel tevens uw digitale documenten zoals certificaten, handleidingen en AutoCadô tekeningen aan het product.

Koppel de product groep aan een item in een materiaallijst van MatStream Bill of Materials (BOM). De data en documentatie van de Product Information Manager zijn nu beschikbaar voor het item in Bill of Materials. De gegevens zijn nu voor iedereen beschikbaar, die de materiaallijst kan openen.

Wanneer het typenummer van het item in de materiaallijst volgende keer weer wordt gebruikt, dan zal MatStream Bill of Materials automatisch de koppeling naar de toegewezen productgroep maken. Door deze toepassing maakt u gebruik van de intelligentie van Bill of Materials (BOM) en de informatie uit voorgaande materiaallijsten.
Binnen enkele maanden zal het grootste gedeelte van de documentatie van een materiaallijst automatisch worden gevonden en gekoppeld.


Product Information Center Icon Product Information Center (PIC)

Met MatStream Product Information Center kun je snel reeds opgeslagen producten vinden, met de informatie zoals producteigenschappen, leveranciergegevens, gekoppelde documenten, certificaten,  etc.
Met zoekcriteria kunt u snel producten terug vinden die in het verleden gebruikt zijn. Vanaf nu hoeft u nooit meer te weten waar de informatie in de documentatiekast of server is opgeslagen.

Voorbeeld Product Information Center (PIC)
klik op het plaatje
om te vergroten

  

 Bill Of Materials (BOM)

Met MatStream Bill of Materials kunt u materiaallijsten maken. Items uit Product Information Center kunnen gesleept (drag and drop functie) of gekopieerd worden in deze materiaallijst. Door deze toepassing zal de koppeling naar de bestaande productgegevens en documenten worden behouden. MatStream Bill of Materials biedt u de mogelijkheid tot het automatisch uitprinten van de gekoppelde documenten, certificaten en handboeken.

Voorbeeld Bill Of Materials (BOM)
klik op het plaatje
om te vergroten

meer informatie

Uitprinten
 
Affiliates:
simtel.net
filemine.com
filetransit.com
bluechillies.com
32bit.com
 

 

 

Copyright © 2000-2004 PM Software Development.
Alle rechten voorbehouden.

WebMaster Feedback

Laatste Update: 17-Jun-2004