MatStream product informatie  

Klik hier voor de Nederlandstalige versie Click here for English version

PM Software Development home page
PM Software Development Products
Product Information Center
Bill of Materials
MatStream Order information
MatStream support pages
Search PM Software Development site
MatStream Online Help
MatStream Frequently Asked Questions
Contact PM Software Development
Free download MatStream
 

Uitprinten

MatStream Introductie


Product informatie management systemen helpen engineers en ontwerpers aan de informatie van de gebruikte producten in een project.
Wij introduceren een nieuwe categorie van product informatie management systemen voor klanten in de engineering, verwerkende industrieŽn en afbouwmarkt segmenten. MatStream is betaalbaar en zeer snel te implementeren in een Windows omgeving.Bespaar tijd,  en vergroot je productiviteit


MatStream is een professioneel data en informatie management systeem voor alle soorten technische productgegevens. Tijdsbesparend en ontworpen voor engineering, ontwerp en constructie. De hoeveelheid en complexiteit van data dat moet worden opgeslagen en worden beheerd, blijft toenemen in de hedendaagse bedrijven. Er is een groeiende behoefte om te voorzien in uitgebreide oplossingen die de ongeorganiseerde data oplossen.
MatStream is voorzien van een ruime set productiviteit gereedschappen en mogelijkheden, die je helpen om je data te beheren. Met MatStream hebben we een eenvoudig te gebruiken en begrijpelijke applicatie gecreŽerd, welke is gemaakt met het oog op tijdsbesparing, standaardisatie van producten en foutverminderingen.MatStream Technologie


MatStream is een softwaregroep met applicatiemodules om te beheren, gebruiken en hergebruiken van productinformatie. Deze modules zijn volledig object georiŽnteerd en zijn ontworpen en gemaakt speciaal voor een Win32 omgeving (Windows 95/98 en Windows NT).
Deze productinformatie is opgeslagen in zoekbare database.
De productinformatie kan worden gebruikt in MatStream Bill of Materials en andere applicaties. Met Product Information Center kun je snel reeds opgeslagen producten vinden en hun informatie zoals leveranciergegevens, gekoppelde documenten, certificaten, eigenschappen etc.
De 2e module is Bill of Materials waarmee je materiaallijsten kunt maken. Items van MatStream PIC kunnen opgepakt (drag and drop functie) of gekopieerd worden in deze materiaallijst. Door deze toepassing zal de koppeling naar de bestaande productgegevens en documenten worden behouden. MatStream leert hierdoor typenummers te herkennen en zal ze in het vervolg zelf gaan koppelen met de productinformatie. MatStream Bill of Materials biedt u de mogelijkheid tot het automatisch uitprinten van de gekoppelde documenten, certificaten en handboeken.

 

Naar boven

 

Copyright © 2000-2004 PM Software Development.
Alle rechten voorbehouden.

WebMaster Feedback

Laatste Update: 17-Jun-2004